Het weer, nu en wéken vooruit!

Weer biedt ieder moment van de dag alle mogelijke informatie over onder meer wind, temperatuur, neerslag, zicht en buien voor elke locatie in Nederland. Deze app maakt gebruik van de officiële KNMI-meetgegevens afkomstig van ruim 50 weerstations in & om Nederland, met een vooruitblik van maar liefst 14 dagen en het komende etmaal in detail. Je ontvangt ook meldingen bij speciale weersomstandigheden.

Hoe gebruik je deze app?

Dankzij de ingebouwde GPS krijg je de actuele informatie van het dichtstbijzijnde weerstation. Je kunt een ander weerstation selecteren om te zien hoe het weer elders in het land is. In een oogopslag zie je hoeveel én hoelang het op een bepaalde plek geregend heeft en verschuif je de tijd om het verloop van de buien in de afgelopen uren te zien. Bekijk bovendien de buien, weerkaarten en verwachting voor het komende etmaal en de komende twee(!) weken. Handig om in de ochtend te bepalen welke outfit geschikt is, of je files kunt verwachten door mist of regen, of om vóór vertrek te checken of het glad kan zijn buiten.

Gratis Weer App

Van Weer Pro is ook een gratis versie te downloaden, simpelweg genaamd 'Weer'. Deze bevat advertenties en is iets minder uitgebreid.

@WeerApp

Volg WeerApp via Facebook en op Twitter. Zo krijg je het laatste nieuws over de app en een snelle reactie op vragen en opmerkingen. Zelfs bekende weermannen blijven zo op de hoogte!"

WeerApp Screenshot iPod touch
"Absurd, hoe vier jaar na de uitkomst van de iPhone er alsnog een weer-applicatie kan uitkomen die de competitie wegblaast" - Bright.nl

Let op

Alle weerberichten zijn mogelijk dankzij het KNMI en World Weather Online. Weer App kan geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud van deze berichten. Toegang tot de dienst kan tijdelijk worden verstoord, updates kunnen vertraagd zijn.

© 2010-2018 Leenders.info & BluMedialab.com